Rólunk

Ismerd meg

Történetünket

Éttermünk korszakok és konyhák páratlan találkozása. Két régi présház falai fektették le az alapot, amit egy modern enteriőrrel, igyekezettel és szívélyes vendéglátással próbálunk teljessé tenni.
Főszakácsunk, Ádám étlapunkat a magyar és olasz konyha határmezsgyéjére helyezte, melyet időszakonként frissítünk-cserélünk. Így szeretnénk izgalmasak maradni Önök és saját magunk számára is.
Nápolyi stílusú pizzáink a legkiválóbb olasz alapanyagok alatt sülnek, pont ahogy ezt a pizzakészítés magasiskolája előírja. Célunk nem kevesebb e téren, mint eminens diákként jelesre vizsgázni.
Ételeik kísérőiül lendületes fehérek, behízelgő – tartalmas vörösek, jobbnál jobb rumok, gin tonikok garmada, magyar és francia buborékosok, kevert-kavart italok szolgálnak.

Filozófiánkat Krúdy Gyula gondolataival zárnánk:

„Kanál nélkül nincs igazi evés, mert a kanál olyan, mint valami vödör, amely az ételek ízeit a felszínre hozza.”

Idővel szeretnénk olyan kanállá válni, amit nem szeretnének elengedni…

Egy séf

Gondolatai

„Szeretem a reggeleket.
A „még” csendes konyhában ilyenkor – az első kávém kortyolgatása mellett – átgondolom a napomat, a következő hetet… tervezgetek, rendeléseket írok össze.
Azt mondják, minden jó chef mögött ott áll a profi konyhai csapat, ez nekem megadatott (jó gyorsan le is kopogom…). 
De megbízható, lelkes, a minőségre kényes beszállítók és termelők nélkül mindez lehetetlen feladat lenne, szerencsére útközben az évek során találkoztam a legjobbakkal.
Célom mindig a lehető legjobb tányér elkészítése. 
Hiszem, ha jó élménnyel, elégedetten távozik a vendég egy kis idő múlva újra betér hozzánk… én pedig készíthetek egy újabb legjobb tányért.”

Szeip Ádám, mesterszakács